1. Загальні положення
Ця політика обробки персональних даних розроблена відповідно до вимог Федерального закону від 27 липня 2006 р. № 152-ФЗ "Про персональні дані" та визначає порядок обробки персональних даних та заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних взяв приватний підприємець Вдович Андрій Сергійович (далі - Оператор).
1.1. Оператор ставить своєю найважливішою метою та умовою для здійснення своєї діяльності дотримання прав і свобод людини та громадянина при обробці його персональних даних, включаючи захист прав на приватність, особисту та сімейну таємниці.
1.2. Ця політика Оператора щодо обробки персональних даних (далі - Політика) поширюється на всю інформацію, яку Оператор може отримати про відвідувачів веб-сайту http://minimalism4.me.
2. Основні поняття, що використовуються в Політиці
2.1. Автоматизована обробка персональних даних - обробка персональних даних за допомогою комп'ютерних технологій;
2.2. Блокування персональних даних - тимчасове припинення обробки персональних даних (крім випадків, коли обробка необхідна для уточнення персональних даних);
2.3. Веб-сайт - сукупність графічних та інформаційних матеріалів, а також комп'ютерних програм та баз даних, що забезпечують їх доступність в Інтернеті за мережевою адресою http://minimalism4.me;
2.4. Інформаційна система персональних даних - сукупність персональних даних, що містяться в базах даних, та забезпечує їх обробку інформаційними технологіями та технічними засобами;
2.5. Деперсоналізація персональних даних - дії, в результаті яких неможливо без використання додаткової інформації визначити право власності на персональні дані конкретним Користувачем або іншим суб'єктом персональних даних;
2.6. Обробка персональних даних - будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що виконуються з використанням засобів автоматизації або без використання таких інструментів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), вилучення , використання, передача (розповсюдження, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних;
2.7. Оператор - державний орган, муніципальний орган, юридична або фізична особа, самостійно або спільно з іншими особами, що організовують та (або) обробляють персональні дані, а також визначає цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробляються, дії (операції), що виконуються з персональними даними;
2.8. Персональні дані - будь-яка інформація, що прямо чи опосередковано стосується конкретного або ідентифікованого Користувача веб-сайту http://minimalism4.me;
2.9. Користувач - будь-який відвідувач веб-сайту http://minimalism4.me;
2.10. Надання персональних даних - дії, спрямовані на розголошення персональних даних певній особі або певному колу осіб;
2.11. Поширення персональних даних - будь-які дії, спрямовані на розголошення персональних даних невизначеному колу осіб (передача персональних даних) або на ознайомлення з персональними даними необмеженої кількості осіб, включаючи розкриття персональних даних у ЗМІ, розміщення на інформаційні та телекомунікаційні мережі або надання доступу до персональних даних будь-яким іншим способом;
2.12. Транскордонна передача персональних даних - передача персональних даних на територію іноземної держави до влади іноземної держави, іноземної фізичної або іноземної юридичної особи
2.13. Знищення персональних даних - будь-які дії, в результаті яких персональні дані безповоротно знищуються з неможливістю подальшого відновлення вмісту персональних даних в інформаційній системі персональних даних та (або) руйнуються матеріальні носії персональних даних.
3. Оператор може обробляти такі персональні дані Користувача
3.1. Адреса електронної пошти;
3.2. Сайт також збирає та обробляє анонімні дані про відвідувачів (включаючи файли cookie) за допомогою служб статистики Інтернету (Яндекс Метрика та Google Analytics та інші).
3.3. Наведені вище дані в тексті Політики об'єднані загальною концепцією Персональних даних.
4. Цілі обробки персональних даних
4.1. Метою обробки персональних даних Користувача є інформування Користувача шляхом надсилання електронних листів.
4.2. Також Оператор має право надсилати Користувачеві повідомлення про нові продукти та послуги, спеціальні пропозиції та різні заходи. Користувач завжди може відмовитись отримувати інформаційні повідомлення, надіславши Оператору лист на електронну адресу minimalismforme@gmail.com з приміткою "Відмова в сповіщеннях про нові товари та послуги та спеціальні пропозиції"
4.3. Анонімізовані дані Користувача, зібрані за допомогою служб статистики Інтернету, використовуються для збору інформації про дії Користувачів на сайті, підвищення якості сайту та його змісту.
Personal data processing policy
5. Правова основа для обробки персональних даних
5.1. Оператор обробляє персональні дані Користувача лише в тому випадку, якщо вони заповнюються та / або надсилаються Користувачем самостійно за допомогою спеціальних форм, розміщених на веб-сайті http://minimalism4.me. Заповнюючи відповідні форми та / або надсилаючи свої персональні дані Оператору, Користувач погоджується з цією Політикою.
5.2. Оператор обробляє анонімні дані про Користувача, якщо це дозволено в налаштуваннях браузера Користувача (зберігання файлів cookie та використання технології JavaScript).
6. Порядок збору, зберігання, передачі та інших видів обробки персональних даних
Безпека персональних даних, що обробляються Оператором, забезпечується шляхом здійснення правових, організаційних та технічних заходів, необхідних для повного дотримання вимог чинного законодавства у галузі захисту персональних даних.
6.1. Оператор забезпечує безпеку персональних даних та вживає всіх можливих заходів, щоб виключити доступ до персональних даних сторонніх осіб.
6.2. Персональні дані Користувача ні за яких обставин ніколи і ні за яких обставин не передаватимуться третім особам, за винятком випадків, пов'язаних із імплементацією чинного законодавства.
6.3. У разі виявлення неточностей в персональних даних Користувач може самостійно їх оновити, надіславши Оператору повідомлення на електронну адресу Оператора minimalismforme@gmail.com з позначкою «Оновлення персональних даних».
6.4. Термін обробки персональних даних необмежений. Користувач може в будь-який час відкликати свою згоду на обробку персональних даних, надіславши Оператору повідомлення електронною поштою на електронну адресу Оператора minimalismforme@gmail.com з приміткою "Відкликання згоди на обробку персональних даних" .
7. Транскордонна передача персональних даних
7.1. Перш ніж розпочати транскордонну передачу персональних даних, оператор зобов'язаний переконатися, що іноземна держава, на територію якої вона повинна передавати персональні дані, забезпечує надійний захист прав суб'єктів персональних даних.
7.2. Транскордонна передача персональних даних на території іноземних держав, які не відповідають зазначеним вище вимогам, може бути здійснена лише за умови, що суб'єкт персональних даних письмово дає згоду на транскордонну передачу своїх персональних даних та / або угода, стороною якої є суб'єкт персональних даних.
8. Заключні положення
8.1. Користувач може отримати будь-які роз'яснення з питань, що цікавлять обробку його персональних даних, зв'язавшись з Оператором по електронній пошті minimalismforme@gmail.com.
8.2. Цей документ відображатиме будь-які зміни в політиці обробки персональних даних Оператором. Поліс діє безкінечно, доки його не замінить нова версія.
8.3. Поточна версія Політики знаходиться у вільному доступі в Інтернеті за адресою http://minimalism4.me/ukr/privacy-policy.
Ласкаво просимо до мінімалізму4!
Ці умови визначають правила та правила використання веб-сайту агентства з питань мінімалізму за адресою http://minimalism4.me/.
Заходячи на цей веб-сайт, ми припускаємо, що ви приймаєте ці умови. Не продовжуйте використовувати мінімалізм4, якщо ви не згодні з усіма умовами, зазначеними на цій сторінці.

Наступна термінологія застосовується до цих Загальних положень та умов, Положення про конфіденційність та Повідомлення про відмову від відповідальності та всіх Угод: «Клієнт», «Ви» та «Ваш» стосуються вас, особи, яка входить на цей веб-сайт і відповідає умовам та положенням Компанії. "Компанія", "Ми самі", "Ми", "Ми" та "Ми", стосується нашої Компанії. "Сторона", "Сторони" або "Ми" стосуються як Клієнта, так і нас самих. Усі умови стосуються пропозиції, прийняття та розгляду платежу, необхідного для здійснення процесу нашої допомоги Клієнтові найбільш підходящим чином з чіткою метою задоволення потреб Клієнта щодо надання заявлених послуг Компанії, відповідно до і підпорядковується чинному законодавству Нідерландів. Будь-яке вживання вищезазначеної термінології чи інших слів в однині, множині, написанні великими літерами та / або він / вона або вони вважаються взаємозамінними і, отже, посилаються на це саме.

Cookie
Ми використовуємо використання файлів cookie. Отримавши доступ до мінімалізму4, ви погодились використовувати файли cookie за погодженням з Політикою конфіденційності агентства з мінімалізму.
Більшість інтерактивних веб-сайтів використовують файли cookie, щоб ми могли отримати дані користувача про кожне відвідування. Файли cookie використовуються на нашому веб-сайті, щоб забезпечити функціональність певних областей, щоб полегшити відвідування нашого веб-сайту. Деякі з наших афілійованих / рекламних партнерів також можуть використовувати файли cookie.

Ліцензія
Якщо не зазначено інше, агентство з питань мінімалізму та / або його ліцензіари володіють правами інтелектуальної власності на всі матеріали про мінімалізм4. Всі права інтелектуальної власності захищені. Ви можете отримати доступ до цього з мінімалізму4 для власного користування з урахуванням обмежень, встановлених цими умовами.

Ви не повинні:
Перевидання матеріалу з minimalism4.me
Продавати, здавати в оренду або субліцензувати матеріали від minimalism4.me
Відтворюйте, продублюйте або копіюйте матеріали з minimalism4.me
Перерозподіліть вміст з minimalism4.me
Ця Угода починає діяти з цієї дати. Наші Загальні положення та умови були створені за допомогою Генератора термінів та умов та

Генератора політики конфіденційності.
Частини цього веб-сайту дають можливість користувачам розміщувати та обмінюватися думками та інформацією в певних областях веб-сайту. агентство мінімалізму не фільтрує, не редагує, не публікує та не переглядає коментарі до їх присутності на веб-сайті. Коментарі не відображають погляди та думки агентства з питань мінімалізму, його агентів та / або філій. Коментарі відображають погляди та думки людини, яка розміщує свої погляди та думки. У межах, дозволених чинним законодавством, агентство з питань мінімалізму не несе відповідальності за Коментарі або будь-яку відповідальність, збитки або витрати, спричинені та / або зазнані в результаті будь-якого використання та / або розміщення та / або появи Коментарів на цей веб-сайт.
агентство мінімалізму залишає за собою право контролювати всі Коментарі та видаляти будь-які Коментарі, які можуть бути визнані невідповідними, образливими або спричиняють порушення цих Загальних положень та умов.

Ви гарантуєте та заявляєте, що:
Ви маєте право розміщувати Коментарі на нашому веб-сайті та маєте всі необхідні ліцензії та згоди на це;
Коментарі не втручаються в будь-яке право інтелектуальної власності, включаючи, без обмежень, авторські права, патенти або торгові марки будь-якої третьої сторони;
Коментарі не містять жодного наклепницького, наклепницького, образливого, непристойного чи іншого незаконного матеріалу, який є втручанням у приватне життя
Коментарі не використовуватимуться для отримання або просування бізнесу чи звичаїв, представлення комерційної діяльності чи незаконної діяльності.

Цим Ви надаєте агентству з питань мінімалізму невиключну ліцензію на використання, відтворення, редагування та уповноваження інших осіб використовувати, відтворювати та редагувати будь-які Ваші Коментарі в будь-яких формах, форматах чи засобах масової інформації.

Гіперпосилання на наш вміст
Наступні організації можуть здійснювати посилання на наш Веб-сайт без попереднього письмового дозволу:
Державні установи;
Пошукові системи;
Новинні організації;
Розповсюджувачі каталогів в Інтернеті можуть посилатися на наш Веб-сайт так само, як гіперпосилання на Веб-сайти інших перелічених підприємств; і

Акредитовані компанії, що працюють у межах всієї системи, за винятком залучення некомерційних організацій, благодійних торгових центрів та благодійних груп збору коштів, які можуть не мати гіперпосилання на наш веб-сайт.

Ці організації можуть посилатися на нашу домашню сторінку, публікації чи іншу інформацію про веб-сайт, якщо посилання: (а) жодним чином не є оманливим; (b) не означає помилково спонсорство, схвалення чи схвалення сторони, що зв'язує, та її продуктів та / або послуг; і (c) вписується в контекст веб-сайту, що посилається.

Ми можемо розглянути та затвердити інші запити на зв'язування від таких типів організацій:
загальновідомі споживчі та / або ділові джерела інформації;
сайти спільноти dot.com;
асоціації чи інші групи, що представляють благодійні організації;
розповсюджувачі онлайн-каталогів;
Інтернет-портали;
бухгалтерські, юридичні та консалтингові фірми; і
навчальних закладів та торгових асоціацій.
Terms and Conditions
Ми схвалимо запити на посилання від цих організацій, якщо вирішимо, що: (а) посилання не призведе до того, що ми будемо недоброзичливо ставитись до себе або до акредитованого бізнесу; (b) організація не має з нами жодних негативних даних; (в) вигода для нас від видимості гіперпосилання компенсує відсутність мінімалізму; і (d) посилання знаходиться в контексті загальної інформації про ресурси.

Ці організації можуть посилатися на нашу домашню сторінку, якщо посилання: (а) жодним чином не є оманливим; (b) не помилково передбачає спонсорство, схвалення чи схвалення сторони, що зв'язує, та її продуктів чи послуг; і (c) вписується в контекст веб-сайту, що посилається.

Якщо ви є однією з організацій, перелічених у пункті 2 вище, і хочете зробити посилання на наш веб-сайт, ви повинні повідомити нас, надіславши електронне повідомлення в агентство мінімалізму. Введіть своє ім'я, назву вашої організації, контактну інформацію, а також URL-адресу вашого веб-сайту, список будь-яких URL-адрес, з яких ви збираєтесь зробити посилання на наш веб-сайт, і список URL-адрес на нашому веб-сайті, на які ви хотіли б посилання. Зачекайте 2-3 тижні на відповідь.

Затверджені організації можуть гіперпосилати на наш веб-сайт таким чином:
Використовуючи наше корпоративне найменування; або
Використовуючи уніфікований локатор ресурсів, до якого пов'язано; або
Використання будь-якого іншого опису нашого веб-сайту, на який пов'язано посилання, має сенс у контексті та форматі вмісту на веб-сайті, що посилається.

Жодне використання логотипу агентства з мінімалізму та інших ілюстрацій забороняється для посилань, якщо немає ліцензійної угоди на товарний знак.

Без попереднього дозволу та письмового дозволу ви не можете створювати рамки навколо наших Веб-сторінок, які будь-яким чином змінюють візуальну презентацію або вигляд нашого веб-сайту.

Відповідальність за вміст
Ми не несемо відповідальності за будь-який вміст, який з'являється на Вашому веб-сайті. Ви погоджуєтесь захищати і захищати нас від усіх претензій, що виникають на вашому веб-сайті. На жодному веб-сайті не повинно бути жодного (-их) посилання (-ів), яке може бути витлумачено як наклепницьке, непристойне чи злочинне або яке порушує, іншим чином порушує або захищає порушення чи будь-яке порушення будь-яких прав третіх сторін.

Ваша конфіденційність
Будь ласка, прочитайте Політику конфіденційності

Резерв прав
Ми залишаємо за собою право вимагати видалення всіх посилань або будь-якого конкретного посилання на наш Веб-сайт. Ви погоджуєтесь негайно видалити всі посилання на наш Веб-сайт за запитом. Ми також залишаємо за собою право амінувати ці умови та положення, і це пов'язує політику в будь-який час. Постійно посилаючись на наш Веб-сайт, ви погоджуєтесь бути зобов'язаними та дотримуватися цих умов посилання.
Видалення посилань з нашого веб-сайту
Якщо ви знайдете будь-яке посилання на нашому веб-сайті, яке з будь-якої причини є образливим, ви можете зв'язатися та повідомити нас у будь-який момент. Ми розглянемо запити на видалення посилань, але ми не зобов'язані чи ні, ні відповідати вам безпосередньо.
Ми не гарантуємо, що інформація на цьому веб-сайті є правильною, ми не гарантуємо її повноту або точність; ми також не обіцяємо забезпечити, щоб веб-сайт залишався доступним або щоб матеріали на веб-сайті постійно оновлювались.

Застереження
У максимально дозволеному чинним законодавством порядку ми виключаємо всі заяви, гарантії та умови, що стосуються нашого веб-сайту та використання цього веб-сайту. Ніщо в цій заяві про застереження не буде:
обмежити або виключити нашу або вашу відповідальність за смерть чи травмування;
обмежити або виключити нашу або вашу відповідальність за шахрайство чи шахрайське викривлення;
обмежувати будь-які наші або ваші зобов'язання будь-яким способом, який не дозволено чинним законодавством; або
виключити будь-які наші або ваші зобов'язання, які не можуть бути виключені згідно з чинним законодавством.

Обмеження та заборони відповідальності, встановлені в цьому Розділі та інших місцях цього застереження: (a) регулюються попереднім пунктом; та (b) регулювати всі зобов'язання, що виникають відповідно до застереження, включаючи зобов'язання, що виникають за контрактом, деліктом та за порушення встановленого законом обов'язку.
Поки веб-сайт, а також інформація та послуги на веб-сайті надаються безкоштовно, ми не несемо відповідальності за будь-які втрати чи збитки будь-якого характеру.
Залиште свою електронну адресу, і ми зв'яжемося з вами якомога швидше для уточнення деталей майбутнього проекту
У наших соціальних мережах ви можете побачити, в якому стилі ми працюємо, а також багато корисної інформації в галузі розробки веб-сайтів
ВСІ ПРАВА ЗАХИЩЕНІ (2020 c)
ІПН: 3383104810 Вдович А.С. ФОП